AJANKOHTAISTA

Astala Isännöinti – perustiedot

Astala Isännöinti Oy on vuonna 1971 perustettu riippumaton, itsenäinen perheyhtiö. Yrityksen kaikki omistajat, jo kolmannessa sukupolvessa, ovat mukana yhtiön toiminnassa sekä operatiivisessa johdossa. Yritys on kokonaisuudessaan Astalan suvun omistuksessa.

Monipuolinen asiakaskunta

Asiakaskuntamme on laajapohjainen ja koostuu monipuolisesti isännöintitarpeen omaavista tahoista alkaen yksittäisistä vuokranantajista, asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöistä, päätyen aina suuryrityksiin, säätiöihin ja institutionaalisiin kiinteistöomistajiin. Pääasiallinen toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu.

 

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ja tarvittaessa räätälöityjä isännöinti- ja kiinteistöjohtamispalveluja sisältäen isännöinnin, toimitusjohtajuuden, kirjanpidon, vastikereskontran sekä teknisen isännöitsijän palvelut.

2,5 miljoonaa kiinteistöä

Hoidossamme oleva kiinteistömassa on noin 2,5 miljoonaa m3, johon sisältyy yhteensä noin 8.000 asuinhuoneistoa. Asiakkaidemme palvelusta huolehtii yhteensä 33 alan ammattilaista. Astala Isännöinti Oy on myös pidetty ja luotettava työnantaja. Henkilökunnasta yli 15 prosentti on työskennellyt Astala Oy:ssä yli 25 vuotta ja jopa yli 34 prosentti reippaat 10 vuotta.

 

Toimipisteemme sijaitsevat hyvien yhteyksien varrella Helsingin Munkkivuoren Ostoskeskuksessa sekä Herttoniemessä Silkkikutomon rakennuksessa. Molemmat toimistomme ovat varsin nykyaikaisia kaikkine it-ratkaisuineen. Toimistoissamme on lukuisia kokoustiloja pienistä neuvottelutiloista aina keskisuurten yhtiökokousten kokoushuoneisiin.

Arvot

Ihmiskasvoinen asiakaslähtöisyys

Pitkäjänteinen kannustavuus

(TAHDOMME)

Jatkuva oppiminen

(OSAAMME)

Hallittu tehokkuus

(TEEMME)

Missio

Missiomme on olla pääkaupunkiseudun kaikenkokoisten asuin- ja liikekiinteistöjen perinteisen, ihmiskasvoisen isännöinnin kokenut osaaja.

Toimiva vuorovaikutus asiakkaan kanssa.

Pitkäjänteinen asiakassuhde ja täydellinen luottamus.

Kokemukseen perustuva asiantuntemus: peruskorjauksissa, hankinnoissa,

rutiinien hoidossa ja arjen yllättävissä tilanteissa.

Visio

Astala Isännöinti Oy on laatinut vision vuoteen 2020, joka rakentuu taloudellisiin-, asiakaskohtaisiin- ja asiakastyytyväisyystavoitteisiin.

Vision avulla olemme rakentaneet yrityksen sisäisen kehitysstrategian, jotta pystymme turvaamaan asiakkaillemme jatkuvasti kehittyvän laadukkaan isännöintikonseptin.

Yrityksen johto

Toimitusjohtaja:

Jaakko Nyman

Hallituksen puheenjohtaja:

Mikko Astala

Hallitus:

Sirpa Lehkosuo
Kaisa Astala

 

Toimitusjohtaja toimii hallituksen sihteerinä.

Perinteinen ja matalan organisaation perheyhtiö pystyy tarjoamaan asiakaskohtaisempaa palvelua kuin isot sijoittajavetoiset ketjuyritykset. Astala Isännöinti Oy on kuitenkin keskisuuri toimija toimialalla, joka puolestaan vähentää henkilöriskejä sekä mahdollistaa laajaosaisemman palvelun kuin ihan pienissä isännöintiyrityksissä.